Sunshine Cowgirl Linedance

HUSK: Kroppen smiler når vi danser linedance !

 

 Gæstebog 2 
 Gæstebog 1 CLOSED 
 SØNDERBORG IHS 
 Tisvilde Højskole 
 Jeg tilbyder 
 "Danseterapi" 
 Hvad er Line dance 
 LIDT OM DETUR 
 Galleri De gode minder 
 Scrap-bogen 
 Galleri Workshop 
 Galleri Western baren 
  Forsiden  
  DE ANDRE, OG MIG  
  USA  
  Sidste nyt  
  GÆSTEBOG  
  TEMA-REJSER  
  LINEDANCE PÅ HØJSKOLER  
  LINEDANCE INFO  
  INFO SIDER  
  GALLERI  
  Instruktør kurser  
  MINE AWARDS  
  På kryds & tværs  
  Kontakt mig  
 


 

 

Velkommen til Detur Denmark

I Danmark har Detur specialiseret sig i charterrejser til de populære lande Tyrkiet og Tunesien, men til sommeren 2014 har vi fornøjelsen at præsentere vores store nyhed, Grækenland. Her tilbyder vi rejser med direkte fly fra både København og Billund til Chania på Kreta, hvor du kan vælge mellem rejsemålene Agia Marina, Gerani, Kato Stalos og Platanias.

I Tyrkiet tilbyder vi fortsat favoritterne på sydkysten: Antalya, Alanya, Belek, Side og Kemer. I den vestlige del har vi Bodrum og Marmaris. Ved Afrikas Middelhavskyst ligger Tunesien med vores rejsemål Sousse, Hammamet og Monastir. Her kan du rejse med os stort set året rundt. Vores samlede erfaring som charterrejsearrangør er stor, og dette gør, at vi kender disse rejsemål bedre end de fleste. Hvor du end vælger at tage med os, tager vi dig derhen, hvor solen skinner og den danske krone rækker længere.

I 2014 udvider vi antallet af afrejselufthavne i Danmark. Fra København og Billund kan du flyve til alle vores destinationer, men vi udvider i højsæsonen med afgange fra Odense og Aalborg med afgange til vores populære rejsemål i Tyrkiet. Vi ønsker dig velkommen som gæst, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine feriedrømme.

Detur Denmark ApS blev etableret i starten af 2011, og vi er fuldgyldigt medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og Rejsegarantifonden (reg. nr.: 2318) – så du kan føle dig tryg.

Med vores stærke og dynamiske baggrund og vores 16 års omfattende erfaring i charterbranchen har Detur formået at sende omkring 1,5 mio skandinaver til forskellige solskinsdestinationer fra henh. Sverige, Norge, Finland og Danmark. Detur har til formål at yde den bedste service og give vores kunder dejlige og uforglemmelige minder for livet. Vores ambitioner og motivation skyldes primært vores kunders passion for charterrejser, der har været med til at styrke vores plads på det skandinaviske rejsemarked siden Deturs begyndelse i 1998.

Detur er i rivende udvikling, og vi forstærker kontinuerligt vores position på rejsemarkedet. Udover vores kontor i Danmark har Detur også kontorer i Norge, Sverige, Finland og Østrig.

 

Det er IKKE tilladt at kopiere fra denne side uden Webmasters tilladelse

Copyright 2005 - Sunshine - Cowgirl - linedance

linedance ben SMAL